Bekende Bergense kunstenaar Erik Tierolf schildert cover voor de Flessenpost Kunstspecial 2020

Saillant detail is dat kunstenares Katinka Krijgsman het (naakt)model op het schilderij én cover zal zijn

Bekende Bergense kunstenaar Erik Tierolf schildert cover voor de Flessenpost Kunstspecial 2020

Tierolf woont en werkt sinds 1997 in Bergen. Hij is lid van de Nederlandse Vereniging van Zeeschilders. Naast schilderijen van klein formaat maakt Tierolf ook monumentale werken. Hij componeert zijn schilderijen met veel geduld en liefde voor detail. De redactie is bijzonder vereerd dat hij deze opdracht heeft aanvaard. Saillant detail is dat kunstenares Katinka Krijgsman het (naakt)model op het schilderij én cover zal zijn.

Er is dit jaar geen catalogus

Support Your Locals… De Flessenpost uit Bergen biedt tegen gereduceerd tarief de mogelijkheid om door middel van persberichten en foto’s deel te nemen in de KUNST-special.
Bezoekers willen vanzelfsprekend  weten wie, wat en waar het aanbod is. Deze speciale editie komt ruim voor het evenement uit.

Individuele kunstenaars betalen €100,- ex BTW inclusief opmaak voor een vermelding in het KUNST-katern. Oplage van deze speciale editie: 18.000 exemplaren. Lezersbereik: 72.000.
Deadline 21 augustus a.s.

De geboden ruimte: tekst (55 woorden) en max. 2 foto’s (1 MB per stuk) met vanzelfsprekend het adres van de plek waar u exposeert.
U kunt uw bevestiging en materiaal zenden aan: [email protected] of naar Christine Waslander: [email protected]

Let op! Het kan zijn dat u voor het openstellen van uw atelier of expositielocatie een ontheffing of vergunning nodig hebt van de gemeente.
Als u daarover twijfelt of als u het zeker wilt weten wat er voor uw expositie geldt, dan neemt u contact op met de gemeente Bergen, Afdeling APV (072) 8880000, 0625756160 (WhatsApp, ma/vr) of [email protected]

Foto 1: werk van Erik Tierolf

Foto 2: werk van Katinka Krijgsman

Klik op de foto’s voor een uitvergroting.

Klik op één van de afbeeldingen voor een vergroting.

Bekende Bergense kunstenaar Erik Tierolf schildert cover voor de Flessenpost Kunstspecial 2020 Bekende Bergense kunstenaar Erik Tierolf schildert cover voor de Flessenpost Kunstspecial 2020