Angèle Bolten neemt na 20 jaar afscheid van het bestuur van de Kennemer Ruiters

Angèle trad in 1992 aan als voorzitter

Angèle Bolten neemt na 20 jaar afscheid van het bestuur van de Kennemer Ruiters

Op dinsdagavond 25 februari, tijdens de Algemene leden Vergadering van de LR Kennemer Ruiters, neemt onze voorzitter, Angèle Bolten, na een periode van 20 jaar afscheid van het bestuur.
Angèle trad in 1992 aan als voorzitter van het Bestuur van de Kennemer Ruiters. Hiervoor was zij al jarenlang actief wedstrijd rijdend lid, instructrice en commandant van de afdelingsdressuur binnen de club.

Kennemer Ruiter bloed stroomt door haar aderen en zij vond het een eer om voorzitter te mogen worden. Haar eerste termijn duurde tot en met 2000 en daarna vanaf 2006 tot heden. Zij heeft deze rol altijd met veel toewijding, plezier en passie vervuld.
Maar Angèle heeft aangegeven na het succesvolle geweldige 50ste Concours Hippique van de Kennemer Ruiters in 2019, haar voorzittershamer door te willen geven. Helemaal uit beeld zal Angèle niet verdwijnen, zij blijft actief in de Projectadviesgroep Landgoed het Hof.
Om op een leuke en gezellige manier afscheid te nemen van onze voorzitter en erelid Angèle Bolten, is er op dinsdagavond 25 februari, aansluitend aan de ALV van de Kennemer Ruiters, vanaf 20.30 uur een afscheidsreceptie in eetcafé de Lamoraal in Bergen.

Wij nodigen een ieder die geen persoonlijke uitnodiging heeft ontvangen, maar wel graag afscheid van Angèle als voorzitter wil nemen uit, om langs te komen op dinsdagavond 25 februari in de Lamoraal. Laat u dit voor 20 februari 2020 even weten? Graag d.m.v. een mailtje aan [email protected]