Deel

Agenda Cine Bergen t/m donderdag 15 maart

Het Leven is Vurrukkulluk

Agenda Cine Bergen t/m donderdag 15 maart

Vurrukkullukke verfilming door Frans Weisz van het klassieke boek van Remco Campert laat zien wat de lente al niet vermag in opbloeiende en sleetse liefdesrelaties.
vr 09 – 14:30

Downsizing
Geëngageerde sciencefiction satire van Alexander Payne, waarin radicale verkleining van mensen de duurzame oplossing wordt voor de problemen van onze tijd.
vr 09 – 20:00 | za 10 – 20:30 | di 13 – 20:00

Hannah
Magistraal portret van een vrouw (een weergaloze Charlotte Rampling) die tussen realiteit en ontkenning verkeert, als ze geconfronteerd wordt met de gevangenzetting van haar echtgenoot.
za 10 – 16:30 | zo 11 – 20:00 | wo 14 – 20:00

Médecin de campagne
Heerlijke tragikomedie van Thomas Lilti rond de geliefde plattelandsarts Jean Pierre die op een dag zelf ernstig ziek wordt, waarna hij de praktijk moet delen met de mooie Nathalie. Dat gaat niet zonder slag of stoot. Prachtrollen van François Cluzet en Marianne Denicourt.
zo 11 – 11:00

The Leisure Seeker
Amerikaans debuut van de Italiaanse regisseur Paolo Virzi voert Helen Mirren en Donald Sutherland op als senioren die, voordat hun laatste krachten het begeven, met hun camper The Leisure Seeker nog een grootse roadtrip willen maken.
zo 11 – 15:30

The Insult
Tijdens renovatiewerkzaamheden leidt een probleem met de waterafvoer tot een confrontatie tussen twee bewoners van Tripoli: Toni en Yasser. De een is christen, de ander moslim.
ma 12 – 20:00

Ma’ Rosa
Meesterwerk van Brillante Mendoza. In een arme wijk van Manilla worden de straatarme kruideniersvrouw Ma’ Rosa en haar man gearresteerd en mishandeld, omdat zij wat bijverdienen met de verkoop van drugs.
do 15 – 20:00

Filmtheater Cinebergen

Eeuwigelaan 7, 1861 CL, Bergen (NH)
072 581 5914 | (informatielijn)

Meer 'Films':

Filmpje van de week...

16 maart 2018

In de Bergense politiek gaat het er soms stevig aan toe...

Maar er is natuurlijk altijd baas boven baas. We hebben een aantal leuke parlementaire knokpartijen voor je op een rijtje gezet.

Agenda Cine Bergen t/m donderdag 22 maart

16 maart 2018

Darkest Hour

Darkest Hour: Winston Churchill (magistrale Gary Oldman) moet beslissen of hij een vredesverdrag sluit met de nazi’s of gaat vechten voor zijn idealen.

Filmpje van de week...

8 maart 2018

Dat de lente in aantocht is merk je ook bij de horeca. Grote schoonmaak bij Fabel's Eten & Drinken

Met man en macht aan het werk voor jaarlijks onderhoud bij Fabel’s. Met dank aan Meesterschilders...

Filmpje van de week...

2 maart 2018

Nogal lage gevoelstemperatuur. Dionne Stax, "krijg nou de ..."

Dat het koud is wisten we al, maar Dionne Stax schrikt wel heel erg van de gevoelstemperatuur.

Agenda Cine Bergen t/m vrijdag 9 maart

2 maart 2018

7 Giorni. Een oogstrelend romantisch drama

7 Giorni. Een oogstrelend, romantisch drama over Chiara en Ivan die tegen hun wil in verliefd worden tijdens de voorbereiding van het huwelijk van hun respectievelijke broer en vriendin op het Siciliaanse eilandje Levanzo.

Filmpje van de week...

23 februari 2018

Doen jullie een beetje voorzichtig snaakjes?

Dat we straks kunnen gaan schaatsen is zeker. maar jongetjes, zijn nu eenmaal jongetjes en die willen altijd wel even op ontdekkingstocht om te zien of het is ijs al sterkt genoeg is. Lekker even een nat pak halen dus...

Agenda Cine Bergen t/m donderdag 1 maart a.s.

23 februari 2018

Call Me By Your Name. Zeldzaam sensuele film over een ontluikende romance

"Call Me By Your Name". Zeldzaam sensuele film over een ontluikende romance in het zonovergoten Italië van 1983. In lyrische beelden vangt regisseur Luca Guadagino de tegenkrachten van de zomer, tegelijk loom en rusteloos.

Filmpje van de week...

16 februari 2018

Uitgever van het Flesje, Harry Steunenberg spreekt vogelfilm in

Een korte film over vogels in en rond de gemeente Bergen. Vink de vogels die je ziet af en test je vogelkennis. Peter Bosman schreef een boek, de Vinkgids en maakte de Vinkfilm.

Agenda Cine Bergen t/m donderdag 22 februari

16 februari 2018

Médecin de campagne. Een heerlijke tragikomedie

Heerlijke tragikomedie van Thomas Lilti rond de geliefde plattelandsarts Jean Pierre die op een dag zelf ernstig ziek wordt, waarna hij de praktijk moet delen met de mooie Nathalie. Dat gaat niet zonder slag of stoot.

Filmpje van de week...

9 februari 2018

Zandduinen van de Sahara, maar dan in Bergen

Een fraai filmpje van Richard de Vries, "Ik voelde me alsof ik in de schoonheid van de woestijn was, zoals de zandduinen van de Sahara, en hierdoor werd geraakt".

Agenda Cine Bergen t/m woensdag 14 februari

The Leisure Seeker met Helen Mirren en Donald Sutherland

The Leisure Seeker. Amerikaans debuut van de Italiaanse regisseur Paolo Virzi voert Helen Mirren en Donald Sutherland op als senioren die, voordat hun laatste krachten het begeven, met hun camper The Leisure Seeker nog een grootse roadtrip willen maken.

Filmpje van de week...

2 februari 2018

Klankmagie van de Canto Ostinato op harp

Museum Kranenburgh organiseerde op 28 januari jl. een dag rondom de bedwelmende klankmagie van de Canto Ostinato. Dit muziekstuk, gecomponeerd door Simeon Ten Holt, houdt musici en publiek tot op de dag van vandaag in zijn greep.

Agenda Cine Bergen t/m donderdag 8 februari

2 februari 2018

C’est la vie!

In C’est la vie! krijgt het cateringbedrijf van Max de opdracht om een prestigieus huwelijksfeest te verzorgen in een zeventiende-eeuws kasteel. De druk om het perfecte feest af te leveren, begint echter al snel zijn tol te eisen bij Max en zijn personeel.

Agenda Cine Bergen t/m 31 januari

26 januari 2018

Onbekende klassieker van Jean-Luc Godard vertelt het verhaal van de actrice Nina (prachtige Anna Karina) die geleidelijk wegglijdt in de prostitutie.

Vele Hemels boven de Zevende is de sfeervolle verfilming van Griet op de Beeck’s debuutroman. Le Redoutable gaat over het leven van de grote wereldcineast Jean-Luc Godard. Naar aanleiding van deze film zijn er twee meesterwerken van Godard in een vernieuwd digitaal jasje uitgebracht, te weten Vivre sa Vie en Le Mépris. En tenslotte het overweldigende A Ciambra, waarin de 14-jarige Pio zich geroepen voelt om de zorg op zich te nemen van zijn omvangrijke, in een krottenwijk levende familie.

Filmpje van de week...

26 januari 2018

De Schoorlse Duinen zijn de hoogste (54 m) en breedste (5 km) duinen van Nederland

In het noorden grenst het natuurgebied aan de Hondsbossche zeewering, in het zuiden aan het PWN-gebied en in het westen aan de Noordzee. Het gebied wordt beheerd door Staatsbosbeheer.

Agenda Cine Bergen t/m 25 januari

19 januari 2018

Deze week bij Cinebergen Paddington 2

Zelden zo’n goede vervolgfilm gezien als de tweede Paddington. Deze familiefilm die jongleert met emmers nostalgie en een lans breekt voor medemenselijkheid, is een instant klassieker.

How to survive the Dutch weather

19 januari 2018

The Netherlands is a great country, except for this one thing

The Netherlands is a great country, except for this one thing: the climate. With an average of 100 minutes of rain per day, this place is just very, very wet. Here's how to survive... the Dutch weather!

Agenda Cine Bergen t/m 19 januari

12 januari 2018

Deze week bij Cinebergen het in Cannes dubbel bekroonde You Were Never Really Here, dat een karakterstudie is vermomd als misdaadfilm. Met een ongekende Joaquin Phoenix in de hoofdrol.

Een heerlijk filmpje gemaakt door Maxim van Heezen

Titel: Dunes. Een prachtige sfeerimpressie van onze omgeving. Zonsopgang in de Bergense duinen.

Terug