Aflevering 19: Gerjan Zwaan zit aan tafel bij Ruud Bredewold in Kopstukken (filmpje)

Speciaal voor de lezers van de Flessenpost is hier de primeur van de negentiende aflevering van Kopstukken, gast is Gerjan Zwaan uit Egmond aan Zee

Aflevering 19: Gerjan Zwaan zit aan tafel bij Ruud Bredewold in Kopstukken (filmpje)

Gerjan Zwaan uit Egmond aan Zee is vanaf maandag 22 april de gast in Kopstukken op RTV80 TV. Zwaan groeide op in Egmond aan Zee en is verknocht aan zijn woonomgeving. “Het strand, de duinen, de polder en in de nabijheid van de stad. Om hier te wonen heeft een prachtige kwaliteit”, vertelt hij aan Ruud Bredewold.
Gerjan Zwaan kijkt terug op een mooi leven. Verdriet was er ook, bijvoorbeeld toen na de geboorte van zijn dochter bleek dat zij een verstandelijke beperking heeft. Dit en veel meer is te horen in deze aflevering van Kopstukken.

Gerjan Zwaan vertelt dus over zijn werk en persoonlijke leven, zoals dat geldt voor alle gasten in Kopstukken, afkomstig uit Camperduin tot Egmond-Binnen. Ook tijdens dit gesprek maakt beeldend kunstenaar Pauline Bakker weer een uniek kleiportret van de gast.

Speciaal voor de lezers van de Flessenpost is hier de primeur van de negentiende aflevering van Kopstukken, gast is Gerjan Zwaan uit Egmond aan Zee.

Klik op de link voor het filmpje: https://youtu.be/04-sDfU-KGA.