Aflevering 15: de Bergense schrijver en dichter Theo Olthuis (82) vertelt in Kopstukken over zijn werk en persoonlijke leven

Speciaal voor de lezers van de Flessenpost is hier de primeur van de vijftiende aflevering...

Aflevering 15: de Bergense schrijver en dichter Theo Olthuis (82) vertelt in Kopstukken over zijn werk en persoonlijke leven

De Bergense schrijver en dichter Theo Olthuis (82) is de gast in de vijftiende aflevering van het tv-programma Kopstukken. Olthuis praat over zijn jeugd en de keuzes die hij maakte in zijn leven. Hij werkte jarenlang als leerkracht in het basisonderwijs voordat hij bekendheid kreeg als schrijver. Naast het maken van veel gedichten en aforismen, schrijft de Bergenaar ook teksten voor o.a. het kinderprogramma Sesamstraat, het Klokhuis en de liedjes van Herman van Veen. Hij praat ook over de bijzondere band die hij had met zijn hond toen deze nog leefde: “Ik droom nog vaak over mijn hond.” Deze aflevering is vanaf maandag 25 maart 19.00 uur een week lang te zien op RTV80 TV.

Theo Olthuis vertelt dus over zijn werk en persoonlijke leven, zoals dat geldt voor alle gasten in Kopstukken, afkomstig uit Camperduin tot Egmond-Binnen. Ook tijdens dít gesprek maakte beeldend kunstenaar Pauline Bakker weer een bijzonder kleiportret van de gast.

Speciaal voor de lezers van de Flessenpost is hier de primeur van de vijftiende aflevering van Kopstukken, gast is Theo Olthuis uit Bergen NH.

Klik op de link voor het filmpje: https://youtu.be/F_SWHV6YvCM