Aflevering 14: Janny Olling Rijnsewijn in Kopstukken. Zij was zeventien jaar eigenaar van restaurant D’Oude Clipper

Speciaal voor de lezers van de Flessenpost is hier de primeur van de veertiende aflevering van Kopstukken, gast is Janny Olling Rijnsewijn uit Egmond aan Zee

Aflevering 14: Janny Olling Rijnsewijn in Kopstukken. Zij was zeventien jaar eigenaar van restaurant D’Oude Clipper

“Ik vind het fantastisch om te leven”, vertelt Janny Olling Rijnsewijn aan Ruud Bredewold in de veertiende aflevering van het tv-programma Kopstukken. Olling Rijnsewijn woont in Egmond aan Zee en was voorheen zeventien jaar eigenaar van restaurant D’Oude Clipper in haar dorp. De Egmondse praat over haar jeugd en spreekt met passie over haar liefde voor de horeca, haar werkverleden en de mensen om haar heen. Ze is een bekend gezicht in Egmond aan Zee en op vrijwillige basis actief.  Olling Rijnsewijn vindt het geweldig deel uit te maken van haar theatergroep, waarbij ze oudere mensen een leuke middag bezorgt.
Deze aflevering van Kopstukken is vanaf maandag 18 maart 19.00 uur een week lang te zien op RTV80 TV.

Janny Olling Rijnsewijn vertelt dus over haar werk en persoonlijke leven, zoals dat geldt voor alle gasten in Kopstukken, afkomstig uit Camperduin tot Egmond-Binnen. Ook tijdens dít gesprek maakte beeldend kunstenaar Pauline Bakker weer een uniek kleiportret van de gast.

Speciaal voor de lezers van de Flessenpost is hier de primeur van de veertiende aflevering van Kopstukken, gast is Janny Olling Rijnsewijn uit Egmond aan Zee.

Klik op de link voor het filmpje: https://youtu.be/v0fx3BIYZGo