Advertorial: Social media, de spiegel van je bedrijf

Het slim en efficiënt inzetten van social media voor bedrijven...

Advertorial: Social media, de spiegel van je bedrijf

In 2024 is het ondenkbaar om een bedrijf te runnen zonder gebruik te maken van social media. Desondanks ervaren veel ondernemers social media als een aanzienlijke hindernis. Het is tijdsintensief en complexer dan men vaak denkt en dat is jammer want sociale media weerspiegelen de uitstraling van je bedrijf.

Bij The Social Suite ondersteun ik ondernemers en bedrijven bij het optimaal gebruik maken van hun social media kanalen. Ik kan je coachen naar de juiste strategie, meedenken over of het creëren van een krachtige branding, het ontwikkelen van goed converterende content, of zelfs het volledige beheer van de pagina uit handen nemen.

Wie ben ik? Ik ben Suze Boorsma, 23 jaar oud, en ben opgegroeid in de gemeente Bergen. Afgelopen zomer heb ik mijn studie Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond met de minor digital marketing. Bovendien ben ik opgeleid tot full-service social media manager. Met meer dan drie jaar ervaring als eigenaar van een succesvolle fashion webshop, heb ik uitgebreide kennis opgedaan over wat effectief is in de praktijk.

Bij The Social Suite richt ik me momenteel op het slim en efficiënt inzetten van social media voor bedrijven.

Klinkt dit interessant? Neem dan gerust contact op!

Mail: [email protected] Instagram: @thesocialsuite.nl

Klik op één van de afbeeldingen voor een vergroting.

Advertorial: Social media, de spiegel van je bedrijf Advertorial: Social media, de spiegel van je bedrijf