Advertorial: op zoek naar een uniek cadeau?

Een aantal van jullie kennen mij, maar de meesten niet. Dus ik zal mij even voorstellen...

Advertorial: op zoek naar een uniek cadeau?

Mijn naam is Diana van Dijk en mijn binding met Bergen is groot. Mijn overgrootouders, grootouders en ouders hebben hier allen gewoond.
Ik werk nu twaalf jaar als freelance fotograaf. Ik doe veel commercieel werk voor architecten, bedrijven, makelaars etc. Daarnaast maak ik graag vrij werk en gepersonaliseerd werk. Mijn vrije werk uit zich in fotografie -en videoart. Ik fotografeer onder andere graag historisch goed.

Recentelijk heb ik de Ruïnekerk mogen fotograferen. Ik ben hier heel warm ontvangen en ben ontzettend dankbaar hiervoor. Deze beelden heb ik geëxposeerd bij de Min Hallen tijdens de Kunst 10Daagse dit jaar. Mijn gepersonaliseerde werk houdt in dat ik kunst maak dat volledig op maat gemaakt is voor de opdrachtgever.

Ik werk met mijn 3 C’s methode. Concept | Create | Concretization
In de conceptfase ga ik in gesprek met de opdrachtgever om zo duidelijk in beeld te krijgen wat de visie/missie van het bedrijf is, wat de kernwaarden zijn, de behoeften en de obstakels. Ik wil de cultuur leren kennen van het bedrijf. Welke klanten er komen etc.
Face 2 is het creëren. De ontwerpfase. Hierin verdiep ik me in de cultuur, free-style ik met mijn camera, observeer ik en voel ik het bedrijf.
Fase 3 is het concretiseren van het ontwerp. Design uitwerken, het maken, het formaat bepalen, de afwerking en uiteindelijk de overhandiging. Dit is uiteraard ook particulier toe te passen. Mijn Memory Box is een groot succes als gift.

Bent u op zoek naar een écht uniek cadeau? Verras je dierbaren (of jezelf) met Concept Memory. Een luxe box met je mooiste momenten en memorabele plekken tastbaar vastgelegd.
Tijdens de eerste kennismaking kijken we samen wat de mooiste situaties zijn om te fotograferen in uw woning. Daarnaast portretteer ik u en\of uw gezin in huis, buiten in een park etc. We maken een afspraak op welke dag we echt de tijd kunnen nemen om alles op een bijzondere manier vast te leggen. De meest bijzondere foto’s worden vervolgens op prachtig fotopapier afgedrukt en verzameld in een luxe met leer beklede bewaarbox. Ook krijg je alle foto’s digitaal aangeleverd.

Bent u geïnteresseerd in mijn werk? Maak vrijblijvend een afspraak.
Bel 06 24 92 90 11 of stuur een mail naar [email protected] https://www.dianavandijkphotography.com

Ik hoor graag van u!

Klik op één van de afbeeldingen voor een vergroting.

Advertorial: op zoek naar een uniek cadeau? Advertorial: op zoek naar een uniek cadeau?