Advertorial: Nieuwe prachtige orthodontiepraktijk!

Lotte Meereboer, afkomstig uit Schoorl, heeft jaren geleden in Amsterdam haar eerste kliniek geopend

Advertorial: Nieuwe prachtige orthodontiepraktijk!
Sinds heden is een nieuwe fijne plek geopend waar u door ervaren en zeer vakkundige specialisten een orthodontiebehandeling kan ondergaan. Aan de Kennemerstraatweg 128 te Alkmaar, waar voorheen een implantologie centrum was, is nu de nummer 1 van de Benelux neergestreken wat betreft Aligner behandelingen.
Lotte Meereboer, afkomstig uit Schoorl, heeft jaren geleden in Amsterdam haar eerste kliniek geopend en zal nu ook haar expertise aanbieden in Alkmaar. Lotte is al vele jaren voorloper in de digitale orthodontie. “Onze geduldige manier van werken en het aandachtig luisteren naar wat uw beweegredenen en wensen zijn, zal een nieuwe ervaring geven” volgens Lotte. “Uw behandeling vindt plaats in een ruimte die alleen voor u gereserveerd is, zo heeft u de volledige aandacht en toewijding van de behandelaar.”
Het team van Orthodontie Emmakwartier heeft bij elkaar opgeteld meer dan 50 jaar ervaring in meerdere soorten beugels en natuurlijk ook vele soorten situaties.
Als u het beugeltraject van uzelf of uw kinderen zo kort en comfortabel als mogelijk wilt laten verlopen dan staan wij voor u klaar, de telefoniste boekt graag een afspraak met u in, zonder wachtlijsten!
Orthodontie Emmakwartier is te bereiken op werkdagen tussen 8.30 en 18.00 uur op 072-3037171.

Klik op één van de afbeeldingen voor een vergroting.

Advertorial: Nieuwe prachtige orthodontiepraktijk! Advertorial: Nieuwe prachtige orthodontiepraktijk!