Advertorial: Het is mooi geweest, ik stop ermee…

40% korting op al mijn collectiestukken

Advertorial: Het is mooi geweest, ik stop ermee…

Het lijkt nog maar zo kort geleden, in 1997 vestigde ik mij als goudsmid op de Kleine Dorpstraat 22 in Bergen. De tijd is omgevlogen! Het goudsmidsambacht is een prachtig en uitdagend beroep en ik heb voor veel cliënten mooie en bijzondere sieraden mogen ontwerpen en maken.

Maar ja… aan alle goede dingen komt een eind. Ik ga binnenkort van mijn pensioen genieten en wil het graag wat kalmer aan gaan doen. de afgelopen jaren heb ik een unieke collectie van eigen juwelen, vaak met bijzondere edelstenen of diamant, gesmeed en die ga ik in de komende maanden uitverkopen.
Nu het dan zover is, bied ik u graag de eerste keuze in mijn exclusieve collectie-uitverkoop: 40% korting op alle door mij ontworpen juwelen én mijn volledige assortiment sieraden en horloges.

Klik op één van de afbeeldingen voor een vergroting.

Advertorial: Het is mooi geweest, ik stop ermee… Advertorial: Het is mooi geweest, ik stop ermee… Advertorial: Het is mooi geweest, ik stop ermee… Advertorial: Het is mooi geweest, ik stop ermee… Advertorial: Het is mooi geweest, ik stop ermee…