Adverteerders

 

Leuk dat je op deze banner hebt geklikt. En geloof ons… je bent echt de enige niet. 

Niet alleen in Bergen, maar ook ver daarbuiten is het ‘Flesje’ veel gelezen. Op de Flessenpost uit Bergen is het mogelijk om te adverteren op vele betaalbare en verschillende manieren. Je kunt als bedrijf je product of dienst bij onze lezers onder de aandacht brengen door bijvoorbeeld een banner, button of XL Banner te plaatsen of een advertorial. We zijn erg flexibel in de mogelijkheden dus er is altijd wel een vorm die aansluit bij je wens.

Advertorials

Een advertorial is een geschreven stuk tekst over een product of dienst, voorzien van enkele foto’s. Nu houden wij niet van slijmerige commerciële verhaaltjes en om die reden moet het dan ook informatief zijn en aansluiten bij onze stijl.

De advertorials verschijnen tussen de normale berichten door en komen door de stijl eigenlijk helemaal niet over als reclameberichten. Wel maken we duidelijk dat het om een advertorial gaat.

Banners

Er zijn verschillende plaatsen beschikbaar voor het plaatsen van banner, button of XL Banner. We hebben diverse plekken op de voorpagina en achterliggende pagina’s.

Winacties

Wie wint er nou niet graag een coole gadget of handig apparaat. Door het aanbieden van een prijs zetten wij een winactie op touw met als doel: een blije winnaar (of meerdere) en goede reclame voor jouw merk. Door het retweeten en delen van de actie komt je merk dus goed in beeld.

Meer weten?

Stuur ons dan svp geheel vrijblijvend een mail ([email protected]) en wij sturen je de tarievenkaart toe, of bel met 06-29449917 voor meer info.

Bereik

Inmiddels is het ‘Flesje’ ongekend populair bij zijn lezers met ruim 25.000 ontvangers van de wekelijkse nieuwsbrief. Voor velen is het dé manier om op de hoogte te blijven van de vele aangename activiteiten en het nieuws uit de Heerlijkheid Bergen.

Adverteren kan al vanaf € 195,- per maand (dat zijn 5 nieuwsbrieven).

Wij bieden je o.a. de volgende mogelijkheden:

Horizontale banner op startpagina flessenpostuitbergen.nl
Formaat: 870 pixels breed x 150 pixels hoog.

Technische gegevens: aanleveren als Gif of Jpeg bestand max 20 Kb.
Heeft u zelf geen banner of website dan kunnen wij deze voor u opmaken.

Button in rechter kolom flessenpostuitbergen.nl
Geanimeerde button in de rechter kolom.
Formaat: 400 pixels breed x 200 pixels hoog.

XL-banner
Een XL-banner op achterliggende pagina’s (bij doorklik artikel) biedt meer mogelijkheden, bijvoorbeeld een grote banner van 870 pixels breed x 300 pixels hoog. Vraag naar de mogelijkheden.

Technische gegevens: aanleveren als png-, gif- of jpeg/jpg-bestand. Heeft u zelf geen button of website? Dan kunnen wij deze voor u opmaken.

Het ontwerp van uw banner of button kost € 50,- excl. BTW

Meer weten? Vraag dan de Mediakit 2022 aan via [email protected] of bel met 06-29449917 voor meer info.

Terug