Adverteerders

 

Leuk dat je op deze banner hebt geklikt. En geloof ons… je bent echt de enige niet. 

Crisistijd: investeer in je naamsbekendheid en pluk (later) de vruchten…

Anticyclisch adverteren werkt
Het werkt om tegen de stroom op te adverteren. Als de concurrentie beknibbelt op zijn communicatiebudget is het mogelijk om een voorsprong op te bouwen.
Een studie van de Boston Consulting Group met de titel ‘Tegen de stroom in’ wijst nog eens op het belangrijkste voordeel van anticyclisch adverteren: het rendement van de reclame-euro is, in een klimaat waarin de concurrentie zich terughoudend opstelt, relatief hoog. Dat betekent overigens niet dat reclame maken tegen de stroom in per definitie succes oplevert. De meest succesvolle merken onderscheiden zich door het feit dat ze zich van de conjunctuur weinig aantrekken.

Niet alleen in Bergen, maar ook ver daarbuiten is het ‘Flesje’ veel gelezen. Op de Flessenpost uit Bergen is het mogelijk om te adverteren op vele betaalbare en verschillende manieren. Je kunt als bedrijf je product of dienst bij onze lezers onder de aandacht brengen door bijvoorbeeld een banner, button of XL Banner te plaatsen of een advertorial. We zijn erg flexibel in de mogelijkheden dus er is altijd wel een vorm die aansluit bij je wens.

Advertorials

Een advertorial is een geschreven stuk tekst over een product of dienst, voorzien van enkele foto’s. Nu houden wij niet van slijmerige commerciële verhaaltjes en om die reden moet het dan ook informatief zijn en aansluiten bij onze stijl.

De advertorials verschijnen tussen de normale berichten door en komen door de stijl eigenlijk helemaal niet over als reclameberichten. Wel maken we duidelijk dat het om een advertorial gaat.

Banners

Er zijn verschillende plaatsen beschikbaar voor het plaatsen van banner, button of XL Banner. We hebben diverse plekken op de voorpagina en achterliggende pagina’s.

Winacties

Wie wint er nou niet graag een coole gadget of handig apparaat. Door het aanbieden van een prijs zetten wij een winactie op touw met als doel: een blije winnaar (of meerdere) en goede reclame voor jouw merk. Door het retweeten en delen van de actie komt je merk dus goed in beeld.

Meer weten?

Stuur ons dan svp geheel vrijblijvend een mail (info@flessenpostuitbergen.nl) en wij sturen je de tarievenkaart toe, of bel met 06-29449917 voor meer info.

Bereik

Inmiddels is het ‘Flesje’ ongekend populair bij zijn lezers met ruim 25.000 ontvangers van de wekelijkse nieuwsbrief. Voor velen is het dé manier om op de hoogte te blijven van de vele aangename activiteiten en het nieuws uit de Heerlijkheid Bergen.

Adverteren kan al vanaf €195,- per maand (dat zijn 5 nieuwsbrieven).

Wij bieden je o.a. de volgende mogelijkheden:

Horizontale banner op startpagina flessenpostuitbergen.nl
Formaat: 870 pixels breed x 150 pixels hoog.

Technische gegevens: aanleveren als Gif of Jpeg bestand max 20 Kb.
Heeft u zelf geen banner of website dan kunnen wij deze voor u opmaken.

Button in rechter kolom flessenpostuitbergen.nl
Geanimeerde button in de rechter kolom.
Formaat: 400 pixels breed x 200 pixels hoog.

XL-banner
Een XL-banner op achterliggende pagina’s (bij doorklik artikel) biedt meer mogelijkheden, bijvoorbeeld een grote banner van 870 pixels breed x 300 pixels hoog. Vraag naar de mogelijkheden.

Technische gegevens: aanleveren als png-, gif- of jpeg/jpg-bestand. Heeft u zelf geen button of website? Dan kunnen wij deze voor u opmaken.

Het ontwerp van uw banner of button kost €50,- excl.btw

Meer weten? Vraag dan de Mediakit 2021 aan via info@flessenpostuitbergen.nl of bel met 06-29449917 voor meer info.

Terug