Adverteerders

Leuk dat je op deze banner hebt geklikt. En geloof ons… je bent echt de enige niet. De Flessenpost is het best gelezen medium in Bergen en ver daarbuiten. Misschien heb je wel eens overwogen om doormiddel van een button of banner je omzet te verhogen én het Flesje te sponsoren. Er zijn een paar plekjes vrijgekomen, dus als je denkt… ik wil wel eens weten wat daar de respons op is, dan is dit je kans!

Of het nu gaat om een makelaar die doormiddel van een promo-filmpje een huis wil verkopen of een restaurant dat zich wil onderscheiden in zijn culinaire prestaties… het kan allemaal en kostbaar is het zeker niet!

Meer weten?

Stuur ons dan svp geheel vrijblijvend een mail (info@flessenpostuitbergen.nl) en wij nemen graag contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Bellen kan natuurlijk ook: 06-29449917

Vraag naar Harry Steunenberg

Bereik

Inmiddels is het ‘Flesje’ ongekend populair bij zijn lezers met ruim 25.000 bezoekers. Voor velen is het dé manier om op de hoogte te blijven van de vele aangename activiteiten en het nieuws uit de Heerlijkheid Bergen.

Adverteren kan al vanaf €195,- per maand. (dat zijn 5 nieuwsbrieven).

Wij bieden je o.a. de volgende mogelijkheden:

Horizontale banner op startpagina flessenpostuitbergen.nl
Formaat: 870 pixels breed x 150 pixels hoog

Technische gegevens: aanleveren als Gif of Jpeg bestand max 20 Kb
Heeft u zelf geen banner of website dan kunnen wij deze voor u opmaken.

Button in rechter kolom flessenpostuitbergen.nl
Geanimeerde button in de rechter kolom.
Formaat: 400 pixels breed x 200 pixels hoog

XL-banner
Een XL-banner op achterliggende pagina’s (bij doorklik artikel) biedt meer mogelijkheden, bijvoorbeeld een grote banner van 870 pixels breed x 300 pixels hoog. Vraag naar de mogelijkheden.

Technische gegevens: aanleveren als png-, gif- of jpeg/jpg-bestand. Heeft u zelf geen button of website? Dan kunnen wij deze voor u opmaken.

Het ontwerp van uw banner of button is (meestal) kosteloos!

Voor vragen of de Mediakit 2018? info@flessenpostuitbergen.nl of bel met 06-29449917.

Terug