11-07-2017 10:43

Zee-theater op het platform in Bergen aan Zee

Wanneer: 16 - 30 juli en 13 augustus tijd: 16.30 uur

Vorig jaar was het een succesvolle magic pilot van het Zee-theater op het platform op de C.F. Zeilerboulevard, dus dat wil de club dit jaar nog eens dunnetjes overdoen met 3 gratis concerten (die altijd doorgaan). Bij slecht weer in het Duinhuis naast de Duinerij. De eerste editie is met Emile den Tex en Texago met Rinus Groeneveld. Klik hier voor de demo.


Op het 'uitkijk' platform op C.F. Zeilerboulevard, Bergense topmuziekanten en een super uitzicht.

In Bergen aan Zee is op de CF Zeilerboulevard onlangs een prachtig uitzichtplatform gekomen. Vanuit de met helmgras begroeide duintoppen kijkt u uit over het strand en de zee. Een magische plek.

Om in de zomer voor zowel dorpsbewoners, dagjesmensen als verblijfsrecreanten voor wat leven te zorgen, is bij Frank Bilsen het idee ontstaan op deze plek concerten te gaan organiseren.

De opzet van het Zee-theater is heel low-key. Er staan geen stoelen, u kunt uw kussentje, handdoek, tuinstoeltje meenemen of blijven staan. Alles gebeurt op het platform zelf, de stoep en de straat blijven vrij. Neem zelf wat te drinken mee en geniet. Gratis toegang.

In 2016 hebben we een succesvolle pilot beleefd met Emile den Tex en zijn vrienden. Lekker muziek luisteren, mensen hadden wijn meegenomen, olijven...er werd gedanst, geluisterd en genoten. Fans en voorbijgangers. Rinus Groeneveld noemde het een 'love in', dat ging misschien wat ver, maar de sfeer was uniek. De combi van de plek en de muziek werkt.

JUL16

Emile den Tex en Texago met Rinus Groeneveld in het Zeetheater!

Zo 16:30 · Zeetheater Bergen aan Zee

Wegens groot succes vorig jaar tijdens de pilot van Zeetheater Bergen aan Zee nu weer terug op het podium! De eeuwig jonge Emile brengt o.a. nieuw eigen werk. Heerlijke muziek, relaxed en met passie gespeeld. Voor u om van te genieten!

JUL30

4 Wheel Drive feat. Michael Varekamp

Zo 16:30 · Zee-theater Bergen aan Zee · Bergen aan Zee

And now for something completely different: oude jazz in een nieuw jasje, onweerstaanbaar swingend, vrolijk en vurig en niet truttig, mocht u dat soms (en terecht) vinden van traditionele jazz. 4 Wheel Drive is een gelouterd bandje in de scene en wordt nu voor de gelegenheid aangevuld met stertrompettist en zanger Michael Varekamp. Verder Antoine Trommelen op sopraansax, Eelco van Velzen op trombone, Patrick Witberg sousaphone en mijzelve dit keer op de banjo...gaat dat meemaken mensen! www.youtube.com/watch?v=_1I-9Zx0Lw4 en https://www.youtube.com/watch?v=oGtYR68uIig

AUG13

Meet the Misses

Zo 16:30 · Zee-theater Bergen aan Zee · Bergen aan Zee

Heerlijk loungen met de zee als decor en de soulvolle klanken van Meet the Misses! Naked Soul, liedjes uitgekleed tot de essentie, gloedvol gezongen door Saskia Lie Atjam met op de contrabas Cees van den Berg en op de Fender Rhodes electrische piano Frank Bilsen. Zie: www.youtube.com/watch?v=fMZ1dYO-0BM . Lekker toch? Check de website: http://meetthemisses.com/

 

Deel deze pagina