23-11-2017 10:14

Programma Taverne aankomende week

Vrijdag 24 november: Thank God It’s FRIDAY (DJ’s Frank Lek en Guido Derksen)

Zij draaien de lekkerste disco, funk en soul en alles wat verder meeblerbaar en dansbaar is. Het maakt niet uit of het 70's , 80's 90's of 00's is, als het maar knalt en beweegt. Tussen 22.00 en 03.00 uur, gratis entree. Klik hier voor de demo.

 


The Dirty Denims zijn terug en beter dan ooit! Op Zaterdag 25 november in de Tav.

Zaterdag 25 november: The Dirty Denims (Blondie meets AC/DC)

Geïnspireerd door bands als AC/DC, Joan Jett en Blondie. De organisatie van Lowlands omschreef de muziek als “poepstrakke punk- en hardrock, met riffs uit het arsenaal van Ramones en AC/DC met een stevige vrouwelijke component.”

De formatie bestaat uit twee stoere vrouwen waaronder zangeres/gitariste Mirjam het herkenbaarste element levert: een stem die ’s zondags het vlees snijdt aan tafel met Joan Jett en Debbie Harry.

Door de catchy manier van songwriten weten The Dirty Denims jouw humeur pijlsnijl op partyniveau te krijgen. Vieze spijkerbroek of niet.

De band speelde o.a. op de Zwarte Cross, Bospop, Popronde, Rockin’ Park en Lowlands. Verder stonden ze in het voorprogramma van o.a. Cheap Trick, Steel Panther, Golden Earring en in de aftershow van Slash. Aanvang 21:00 uur, entree gratis. Klik hier voor de demo.

Zondag 26 november: Backtobasix

BACKTOBASIX : De naam zegt het al; terug naar de jaren waarin de meest onvergetelijke (en meest gekopieerde) songs zijn geboren: de SIXties !

BACKTOBASIX is de naam van de band die is opgericht met het concept: enkel muziek uit de 60’s maar dan wel het stevige en swingende (dansbare!) werk, zoals van de Spencer Davis Group, Small Faces, Free, Kinks, Stones, Beatles, Golden Earring, Rare Earth, Cream, noem ze maar op. 

Het strakke drumwerk van Gerard Kemp aangevuld met de vette basklanken van Jan Jansen, het heerlijke slaggitaarwerk vsn Simon van Wonderen, het ongekende solo gitaarwerk van Rene Jonker, de heerlijke vette Hammond sound van Theo Dekker en de perfecte rauwe stem van Hans van Dam staan borg voor een knallend optreden wat je nog lang zal heugen!

BACKTOBASIX heeft al een ruime regionale faam opgebouwd met als hoogtepunten in het voorprogramma van De Wolff (!), het optreden voor War Child in Alkmaar en tijdens een uitverkocht huis op het Nostalgia feest in Heiloo met George Baker in ons voorprogramma! Daarnaast zijn ondertussen de regelmatige optredens in de Pilaren (Alkmaar) en de Taverne (Bergen) fameus geworden en staan altijd garant voor een volle bak en een groot feest!. Join the party, get back to the Sixties & enjoy BACKTOBASIX !! 

Aanvang 17:00 uur, entree gratis.

Donderdag 30 november: Badaboom Comedy Club 

De Stand-up Comedy shows in De Taverne in Bergen zijn inmiddels een begrip in de regio.

De line-up bestaat uit gevestigde namen en talenten voor de toekomst, die met nieuw materiaal en verse grappen De Taverne op zijn kop zullen zetten.

Line-Up:

MC: Edson Da Graca

Open Spot: Thjum Arts

Open Spot: Gillian Graven

Open Spot: Raymond Hogenelst

HL: Erik van der Woude 

Aanvang 21:00 uur, entree gratis

 

Deel deze pagina