12-07-2017 10:11

Strand sportevenementen voor de Bergense jeugd

Wanneer: 8 - 15 - 22 augustus

Vorig jaar startte de buurtsportcoach van de gemeente Elles Kraakman een nieuw sportevenement voor de jeugd in de zomervakantie: Beachfun op het strand. De eerste editie was gelijk een groot succes. 


Meedoen aan Beachfun kost 4,- per middag. Aanmelden kan tot 1 augustus.

Vandaar dat er dit jaar een vervolg komt op dit sportevent. Inschrijven is nu al mogelijk!

Speciaal voor alle kinderen van 6 tot 12 jaar worden op drie dins- dagmiddagen in de vakantie diverse sportactiviteiten georgani- seerd op het strand van Bergen, Egmond en Camperduin. De be- geleiding is in handen van ervaren instructeurs en trainers van lokale sportverenigingen uit de gemeente. Zij dagen de jeugd uit om mee te doen aan verschillende sporten, zoals mountainbike, beachtennis, beachyoga en beach hand- en honkbal. Het programma is elke Beachdag weer anders.

Wanneer?

De eerste Beachfun is op dinsdag 8 augustus bij paviljoen Blooming Beach (afgang Zuid) in Bergen aan Zee. De tweede Beachfun is op dinsdag 15 augustus in Egmond aan Zee, afgang Noord. En de laatste Beachfun is op dinsdag 22 augustus op het strand van Camperduin, bij de lagune.

Meedoen?

Meedoen aan Beachfun kost € 4,- per middag. Aanmelden kan tot 1 augustus, via e.kraakman@alkmaarsport.nl. Ouders zijn uiteraard van harte welkom om te komen kijken onder het genot van een drankje op het paviljoen, of om gezellig mee te doen.

Deel deze pagina