13-07-2017 12:28

Songwriting Summerschool bij IEP met Peter van Vleuten

Waar en wanneer: de Voert  op zaterdag 5 en zondag 6 augustus

Samen met anderen je skills als songwriter ontdekken of verdiepen, nieuwe manieren ontwikkelen waarmee je je liedjes op een hoger plan tilt, je inspiratie aanwakkeren... Het komt allemaal aan de orde tijdens de Songwriting Summerschool bij IEP.


De workshop wordt begeleid door singer-songwriter Peter van Vleuten, die zijn ervaring als liedjesmaker met je deelt.

De Songwriting Summerschool is een compacte, tweedaagse workshop voor beginnende en al wat meer ervaren liedjesschrijvers. Tijdens dit weekend gaan theorie en praktijk hand in hand: je krijgt een kijkje in de keuken van beroemde songwriters, pluist uit waarom bepaalde songs je recht in het hart raken of moeilijk uit je hoofd gaan, en je gaat op ontdekkingsreis om uit te vinden waar jouw inspiratie vandaan komt.

En natuurlijk ga je zelf ook aan het schrijven, zowel alleen als in ‘co-writing’-sessies. In de workshop leer je kijken naar het samenhangende geheel van harmonie, melodie, ritme en lyrics (tekst). En… als afsluiting van deze Summerschool kun je je eigen songs uitvoeren.

De workshop wordt begeleid door singer-songwriter Peter van Vleuten, die zijn ervaring als liedjesmaker met je deelt en je vertelt wat hij door de jaren heen leerde van bekende songwriters in Nederland, in Nashville en aan Berklee College of Music in Boston. Daarnaast krijg je volop gelegenheid om je eigen muziek te laten horen aan je mede-deelnemers en samen aan het werk te gaan.

Voor meer info en aanmelden: www.songwriterschool.nl (let op: tot 22 juli geldt een early bird-korting). Er zijn nog maar een paar plaatsen beschikbaar.

 

Deel deze pagina