22-11-2017 16:28

Het weer de aankomende week...

Vandaag wordt een natte dag waarop de zon in grote delen van het land niet te zien zal zijn

Alleen in het noordwesten is in de middag mogelijk af en toe ruimte voor wat zonneschijn. Er waait een meest matige (zuid)westenwind en tussen de buien door wordt het maximaal 12 graden.


Volgende week blijft het guur herfstweer met regelmatig buien, vrij veel wind en maxima van 5-8 graden.

Zaterdag is de temperatuur met maximaal 8 graden normaal voor eind november. Het weerbeeld zal bestaan uit een aantal buien, afgewisseld met zonnige momenten. Bij de buien is een kleine kans op korrelhagel en een klap onweer. De matige, aan zee (vrij) krachtige, westenwind zal het wat guur laten aanvoelen.

Zondag wordt het 6 graden in het oosten tot 8 graden aan zee. Het aantal buien is waarschijnlijk wat hoger dan zaterdag en het aandeel zon wat kleiner. De buien kunnen lokaal winters zijn met korrelhagel. De duidelijk aanwezige westenwind veroorzaakt gevoelstemperaturen van maar net boven het vriespunt.

Volgende week blijft het guur herfstweer met regelmatig buien, vrij veel wind en maxima van 5-8 graden. In de nachten kan de temperatuur landinwaarts dalen tot rond het vriespunt en is kans op lokale gladheid.

Bron: www.weeronline.nl

Deel deze pagina