13-07-2017 15:51

Noord Hollandse badplaatsen werken samen

Afgelopen woensdag is de Schoonste Stranden Verkiezing 2017 van start gegaan

Speciaal ter gelegenheid hiervan hebben honderden mensen op tientallen stranden samengewerkt aan een uniek project dat vanuit een helikopter is gefilmd. Klik hier voor het prachtige filmpje.


Iedereen wordt opgeroepen om te stemmen op hun favoriete en schoonste strand aan de Nederlandse kust

Aan diverse strandambassadeurs, waaronder in de Kop van Noord-Holland, Bergen aan Zee, Castricum en Zandvoort, werd gevraagd om een letter op het strand te vormen die uiteindelijk tot een boodschap aan heel Nederland moest leiden.

Met behulp van strandbedjes, SUP-boards, parasols, reddingsboten, een grote vissersboot en een complete schoolklas werden vijftien letters en een teken uitgebeeld die vanuit de lucht zichtbaar waren.

Tijdens de helikoptervlucht vanaf de Wadden naar het Zeeuwse Cadzand kwam langzaam maar zeker de boodschap van de Nederlandse stranden aan alle Nederlandse strandliefhebbers tevoorschijn: Stem op ons strand!

Iedereen wordt hiermee opgeroepen om te stemmen op hun favoriete en schoonste strand aan de Nederlandse kust. Stemmen kan tot en met zondag 20 augustus via www.supportervanschoon.nl.

Deel deze pagina