28-11-2017 11:12

Gemeente Belangen BES bestuurslid plaatste oproep Hetty Hafkamp op Facebook

Hafkamp,"Willen jullie over mijn voorstel nadenken en mij laten weten wat jullie ervan vinden?"

Laat ik maar met de deur in huis vallen: ik maak mij zorgen over de onderlinge verstandhoudingen en hoe er over en weer gecommuniceerd wordt. De verkiezingen zijn pas over zo’n maand of vier en als er zo gecommuniceerd blijft worden zoals nu het geval is, vind ik dat schadelijk voor de politiek in de gemeente Bergen en kan het ook schadelijk zijn voor individuele raadsleden. 


Loet Spaanstra, "hoewel ik zeer waarschijnlijk alle denkbare protocollen negeer, en allerlei moraal-ethische shit over me uitgestort krijg, onthoud ik jullie niet de inhoud van deze mail."

Ik gun jullie allemaal een fantastische verkiezingsuitslag maar mijn ervaring is dat negatief gedrag kan leiden tot een negatief resultaat.

Over niet al te lange tijd beginnen jullie met campagne voeren en voordat de verkiezingsstrijd los barst zou ik graag met jullie om de tafel zitten om te kijken of er afspraken gemaakt kunnen worden over hoe jullie met elkaar omgaan. Noem het beleefdheidsregels of iets dergelijks. Begrijp me niet verkeerd: campagne voeren hoort er vanzelfsprekend bij maar over de manier waarop zou ik graag met jullie van gedachten willen wisselen.

Het stemrecht is een hoog goed en ik zou het bijzonder jammer vinden als onze inwoners niet gaan stemmen vanwege onderling publiekelijk geharrewar (om het zo maar even te noemen.)

Willen jullie over mijn voorstel nadenken en mij laten weten wat jullie ervan vinden? Ik weet dat Jan nu met vakantie is dus mijn voorstel zou zijn om na het kerstreces deze ontmoeting te organiseren.

Ik hoop van harte dat jullie allemaal willen meewerken, dat zou ik erg op prijs stellen.

Met vriendelijke groet,

Hetty Hafkamp


Dagblad Trouw publiceerde eerder deze week een artikel onder de kop, "Grimmige sfeer in gemeenteraad fnuikend voor lokaal bestuur" Lees hier het artikel.

Hoe denk u hierover? Laat het ons weten via: info@flessenpostuitbergen.nl

 

Deel deze pagina