22-11-2017 11:10

Nieuws voor Bergense levensgenieters...

Hemingway's Winter Lodge is weer geopend

Ook deze winter staat het wild weer op tafel en is het warm en gezellig bij Hemingway's Winter Lodge. Chefkok Jeroen Klepper heeft zijn plek meer dan gevonden aan het Bergense strand en gastvrouw Esther Rijke maakt van ieder winters bezoek een feest.


Kom genieten van mooie wijnen bij de gezellige openhaard.

Winter 2017-2018 staat nog meer in het teken van wild, warm en welkom. Kom genieten van mooie wijnen bij de gezellige openhaard. Kies van de bijzondere kaart een mooi gerecht van de creatieve en zeer talentvolle kok Jeroen Klepper, die een paar weken geleden nog een Gouden Buffel voor originaliteit won met zijn recept Polderduifje in de Moestuin.

Samenwerking met Franse kookschool

Klepper en Rijke dragen hun kennis en kunde graag over op de nieuwe generatie. Hemingway's Beach heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met de Parijse private Kookschool “Albert de Mun”. Deze school leidt studenten op voor een Bachelor programma. De samenwerkingsovereenkomst staat voor een uitwisselingsprogramma van leerlingen van de Parijse school en leerlingen vanuit Hemingsways Beach Restaurant naar Frankrijk. Inmiddels zijn de eerste leerlingen uit Frankrijk begonnen in Bergen aan Zee.

Over Hemingway's Beach Restaurant en Hemingway's Winter Lodge

Gedurende de wintermaanden staat de beachclub / restaurant in het teken van een warme wintergloed en waan je je in het Aspen van weleer, omringd door de sterren van vroeger. Stijlvol en warm gaan samen in Hemingway's Winter Lodge.

In de winter geopend:

Maandag: van 11-21 uur open

Dinsdag: gesloten

Woensdag: gesloten

Donderdag: van 11 uur tot 21 uur open

Vrijdag: van 11 uur tot 22 uur open

Zaterdag: vanaf 10.30 uur tot 22 uur open

Zondag: vanaf 10.30 uur tot 22 uur open

www.hemingwaysbeach.nl

 

Deel deze pagina