Gevraagd: horecapersoneel


Kijk hier voor de leukste horecajobs in Bergen (aan Zee)

Gratis rubriek voor horecaondernemers


Zend je vacature naar: info@flessenpostuitbergen.nl o.v.v. ´Horecapersoneel´













blooming


Welke kok wil nu niet koken met variatie?!

blooming is op zoek naar goede zelfstandig werkende koks die blij worden van de bijzondere werkomstandigheden. Wat denk je van deze werkweek bijvoorbeeld?

§ Maandag starten in de tuin van het Hof met plukken en verzamelen van je eigen groenten om in de avond een mooi menu te serveren aan bezoekers van een conferentie op ons mooie landgoed Het Hof

§ Vrijdag een drukke avond in het hotel dat bijna volgeboekt is. Om de gasten lekker te maken doen onze koks mee aan het showcooking evenement in restaurant “vigor!

§ Zaterdag ben je zelfstandig aan het werk bij het Hof waar een bruiloftspartij geboekt is en een ‘walking dinner’ is afgesproken voor de gasten

Ben jij blooming? Spreekt deze manier van werken je aan en houd jij niet van saai? Heb je voldoende werkervaring opgedaan binnen kleinere restaurants en wil je de stap maken naar een hotel-restaurant en heb je een afgeronde MBO koksopleiding (minimaal niveau 3). Meldt je dan aan voor een kennismaking met de souschefs of chef-kok. Kijk voor inspiratie ook op instagram/weareblooming.com.

Voor aankomende zomer zoeken we ook nog afwashulpen voor de keuken van het hotel. Ben jij sterk en handig, kun je goed samenwerken en wil je wat bijverdienen in de weekenden? Meld je dan aan via hr@weareblooming.com. Je bent woonachtig in Bergen of directe omgeving en vaak beschikbaar op vrijdag, zaterdag of zondag (ochtend, middag of avond).

Ook kunnen we nog zomerhulpen gebruiken voor ontbijtservice, bediening van lunch op het terras en/ of bediening in de avond in ons mooie restaurant Vigor. Ben je al vrij van school en minimaal 17 jaar oud? Meld je dan aan voor een leuke vakantiebaan!


***

Pizzeria Montagne

Voor onze nieuwe te openen ijssalon zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers. Vindt je het leuk om met een breed assortiment ambachtelijk geproduceerd Italiaans ijs te werken, kom dan even langs voor een kennismaking. Je kunt ook bellen met Taha voor meer informatie, 06-46087224 of 072-8881881. Gelateria Montagne is gevestigd aan de Breestraat 35 in Bergen.


***

blooming
bloeit verder deze zomer en zoekt per direct een extra (parttime) barman.

We zoeken een leuke barman die onze hotelbar smoel kan geven. Leef je uit met cocktails, promoot ons mooie wijnassortiment of tap een heerlijk koel biertje! Op de rustige momenten loop je ook de 2 terrassen die we rondom het hotel hebben waarbij het hopelijk nog lang mooi weer is zodat mensen lekker buiten zitten op een zwoele zomeravond. Natuurlijk ben je ook verantwoordelijk voor een goede schoonmaak van de werkplek en het correct afhandelen van de sluitlijsten, zodat je je collega’s niet met onnodig werk in de ochtend opzadelt. Bij voorkeur ben je woonachtig in de buurt van Bergen in verband met de late sluit (kan rond 1:00 uur zijn) en beschik je daarom over eigen vervoer.

Een contract tussen 24-32 uur hoort tot de mogelijkheden. We bieden een eerste contract voor 7 maanden tegen goede arbeidsvoorwaarden en je wordt onderdeel van een dynamisch team. Blooming is altijd bezig met het ontwikkelen van mensen en concepten over gasttevredenheid dus spreekt dat je aan dan ben je bij ons op je plaats.

Ben jij blooming? Stuur dan je cv en motivatie per e-mail naar hr@weareblooming.com


***

Duinvermaak Bergen

Het bekendste pannenkoekenrestaurant van Noord-Holland, met een unieke sfeer en gelegen in een prachtig monumentaal pand in Bergen, zoekt een gedreven en ervaren serveerster (m/v, 18+) voor 24-32 uur per week. Zonder late avonddiensten!!

Wij bieden een dynamisch bedrijf met een leuk jong team en een zeer grote variatie in gasten, van sportieve groepen en kids in de speeltuin tot 80+!

Ben jij diegene die in drukke periodes het hoofd koel kan houden en Bergen kunt verzetten? Kom bij ons langs, je bent welkom!
Reacties graag naar info@duinvermaak.nl of 072-5813927, Hans Weber 


***

Bistronomie 't Parkje

Vacature: medewerk(st)er bediening (parttime/fulltime)

Met jou in onze bedieningsbrigade ontbreekt het onze gasten aan niets. Je geeft het woord gastvrijheid echt inhoud met kennis, passie en persoonlijkheid. Ben je hoffelijk, voorkomend en nauwkeurig, dan zijn wij op zoek naar jou! Wil jij ons team komen versterken, mail dan naar info@parkje.com (cv en motivatiebrief).

***

Hemingway's beach restaurant, Bergen aan zee.

Zoekt

-ass. Bedrijfsleider

-bediening medewerkers

-leerling gastheer/gastvrouw

-terras tijgers / runners

-afwassers

-Zelfstandig werkend kok

-Leerling kok (bol & bbl)

-oproep / hulpkoks

Denk aan de ruige zee, de luchten en de zon. De vrijheid en de gasten die komen genieten, daar waar we werken onder toeziend oog van de gasten, werken we met lokaal, veelal biologisch, eerlijk, duurzaam met producten van eigen teelt, brood van ruige Bio bakkers, vlees van terroir boeren, vis van nachtbootjes en strandvissers, mooie wijnen van de Gouden Ton Bergen. Voor coffee specials van de barista, drukke lunches, borrels en diners. Hemingway's kent daarom vele gezichten en mogelijkheden van de ochtend tot laat in de avond. We zoeken jou! Om met ons Hemingway's op de kaart te zetten. Als ontmoetingsplek voor gasten die van genieten houden. De toeristen en de locals, de foodies en de culigekken, maar ook de buurman, je tante en vrienden en jezelf. Een plek waar iedereen zich thuis voelt. Ga je het avontuur aan, de kust aan, permanent op het strand!

Het wordt een ontdekkingsreis en jij kan mee!

Voor de oproepkrachten; de maanden juni/juli/augustus minimaal 20 uur per week.

Zit het koken in je? Ben je enthousiast? Houd je van verse producten? Het ambacht?! Spreekt het strand je aan? Wil je werken aan een van de mooiste plekken van Nederland? Met een team dat voor elkaar door het vuur gaat? Wil je groeien op vele fronten?

Spreek dit je aan? Dan ben jij degene!

Stuur een mail naar Jeroen Klepper: jeroenklepper@hotmail.com

***

Strandpaviljoen Noord Bergen aan Zee

Het nieuwe strandseizoen is bij NOORD van start gegaan.

Daarom zijn wij op zoek naar personeel.

Lijkt het je heerlijk om in de frisse en warme buitenlucht te werken met elke avond het mooiste uitzicht? Dan zijn wij opzoek naar JOU!

Stuur je CV en motivatiebrief naar: info@strandpaviljoennoord.nl

***

Restaurant Fabbrica
in Bergen

Ben jij 25 jaar of ouder? Ervaring als #souschef? Pak dan deze kans en solliciteer bij Fabbrica Bergen!

Wij groeien en ontwikkelen nog elke dag en daarom zijn wij op zoek naar een creatieve en gepassioneerde duizendpoot die het #keukenteam kan versterken.

Ben jij de #souschef die wij zoeken? Of ken je iemand?

Solliciteer dan NU!

renate@fabbrica.nl voor de #vacature

***

Restaurant Bergen Binnen is op zoek naar partimers in de bediening én een fulltime zelfstandig werkende kok. Enige ervaring is vereist. Reageer voor meer info via: info@bergen binnen.nl

***

Fabel's Eten & Drinken Bergen
vraagt parttime medewerkers in de bediening. Voor meer info stuur een bericht naar Andre Rzepka info@fabels-bergen.nl  of bel naar: 072-5814003

***

Restaurant De Duinerij
in Bergen aan Zee is per direct op zoek naar: Personeel voor de bediening, fulltime/parttime.

Heb je zin om bij ons te komen werken stuur een mailtje naar info@deduinerij.nl t.a.v. Yvonne Meijer.


***

Gezocht. Per direct. Medewerk(st)er bediening

Voor ons restaurant 'Het Huis met de Pilaren' in Bergen.
Zoek jij een leuke Full-time baan, neem dan contact met ons op. Tel. 072-5812187
Email. pilaren@quicknet.nl Of kom langs.

***

Fabbrica Bergen is opzoek naar jou! Ben jij creatief en heb je passie voor het vak als zelfstandig werkend kok, stuur dan je sollicitatie met C.V. naar paul@fabbrica.nl

***

Proeflokaal Café d'Alderliefste zoekt collega's. Ben jij een horecakanjer van 22 jaar of ouder met veel ervaring, en horeca papieren? Ben jij gastgericht? heb je goede productkennis? Dan zijn we dus op zoek naar JOU! Laat van je horen en stuur ons een mail. Info@cafe-Alderliefste.nl