Lezers... oftewel reaguurders

Wij nemen ('s nachts) een hinderlijke bromtoon waar onder ons huis. Daardoor kunnen wij niet slapen en staan de volgende dag op met hoofdpijn. Wij houden een observatierapport bij over deze irritante bromtoon. Die bromtoon is een grote verstoring van woon- en slaapgenot. Wij wijzen naar de gastransportleidingen van TAQA in de Bergermeer. Volgens ons worden de bromtonen veroorzaakt door compressoren voor gastransport en door wervelingen van vloeibaar gas, die ontstaan na bochten in de leiding. Wat valt ons op? In de krant van 5 oktober 2017 lezen wij, dat er sprake is van groot onderhoud bij TAQA. Vanaf 5 oktober is het STIL onder ons huis???? Daarna begon de ellende weer. Eigenlijk levert TAQA zelf het bewijs, dat er wel degelijk verband bestaat tussen onze bovenstaande klachten en TAQA. Inmiddels hebben wij zo’n 20tal mensen gesproken die dezelfde klachten hebben ervaren.

Wij verwachten van TAQA dat wij geen bromtoon meer zullen ervaren, geen trillingen meer zullen voelen en geen slaaptekort.

Mocht u dezelfde klachten hebben over deze nare zaak, dan kunt u ons mailen, zodat wij onze krachten kunnen bundelen voor een oplossing.

Bergen is niet gebouwd voor snelverkeer en geluidsoverlast!

Vriendelijke groet,

Jean Rommens.

E.mail:rommens43@zonnet.nl