In the Picture...


Deze week... Frank Lek
Vertel eens…

Toen ik in Bergen kwam wonen draaide ik plaatjes samen met Guido Derksen in de Rainbow van Dirk Blauwboer. Biljartte ik dagelijks in de Pilaren en at mijn warme hap in de Lamoraal. Na mijn studie fysiotherapie stopte dat hele horeca gebeuren. Ik verhuisde vanuit het centrum, waar ik boven de Kleine Prins van Ed Wanders woonde, naar het Woud. Daar woonde ik bij Jan Vlaar op het erf, een vrijplaats aan de voet van de duinen. Hoe mooi is ons dorp en de natuur daaromheen. Na een tijd als fysiotherapeut gewerkt te hebben rolde ik het onderwijs in. Al bijna 18 jaar geef ik met veel plezier biologie-les op de Berger Scholen Gemeenschap. Sinds kort draai ik weer op gezette tijden, voor mijn en ieders plezier, plaatjes met Guido Derksen in de Taverne bij Steef van Leeuwen.

Hoe lang woon je in Bergen...

Ik woon al 36 jaar met groot plezier in Bergen.

Wat is je favoriete restaurant...

Eens per jaar eet ik de Chateaubriand bij de Pilaren; ik houd van tradities, hoewel ik ook graag bij De Ware Jacob kom.

Wat is jouw favoriete café...

De Taverne: Wat is die kroeg weer gaan leven!

Wat is je favoriete winkel...

Stadspaviljoen Noord, van trendy slowjuicers tot prachtige bloempotten en Gonzalez met de heerlijkste koffie.

Mis je wat in Bergen...

Definitely een Sushi-bar/restaurant!

Wat mag weg uit het dorp...

Het idee dat volumebouw en een supermarkt bij binnenkomst van het dorp best gezellig en mooi kan zijn! En als persoon: wie wens je dat toe?

Je favoriete Bergenaar...

Er zijn zoveel mensen in Bergen die inspirerend zijn. Ik heb veel respect voor de mensen van de Gemeentelijke buitendienst die altijd bezig zijn ons dorp schoon en mooi te houden zeker na het weekend of het zoveelste evenement.

Ooit nog weg uit het dorp...

Nee ik ga nooit meer weg uit het dorp, of er moet een vliegveld voor de kust worden gebouwd (zoiets las ik zaterdag in de krant).

Klik op de foto voor een uitvergroting.

Fotografie: Ernest Selleger

Kijk op: http://ernestselleger.n